Interesseliste // Sønderlunden

Interesselistens (“kartotekets”) formål er at formidle kontakten mellem potentielle købere og sælgere af boliger, som tilhører grundejerforeningens medlemmer.

Listen er ikke offentligt og hverken køber eller sælger bliver offentliggjort her på hjemmesiden i følge gældende GDPR-regler.

Ønsker du at komme til at stå på interesselisten skal du sende en mail til: bestyrelsen@soenderlunden.dk

Send følgende oplysninger:

  • Navn + efternavn
  • Adresse, postnr. & by
  • Tlf. nr.
  • Om du er køber/sælger
  • Adressen på din ejendom, hvis du er sælger

Det koster kr. 100,- årligt at stå på interesselisten og følger kalenderåret. Det betyder, at beløbet er det samme lige meget, hvornår på året du/I melder jer ind.

Når du indsender disse oplysninger giver du samtidig samtykke til, at bestyrelsen må videregive disse oplysninger til potentielle sælgere af huse i området Sønderlunden. Når en husstand er interesseret i at sælge sin bolig, oplyser bestyrelsen med potentielle købere fra listen, hvorefter sælger selv tager kontakt til potentielle købere. Der er ingen prioritering på listen. Det står naturligvis sælger helt frit, om man ønsker at sælge til potentielle købere fra listen eller ej, men det er en oplagt mulighed for køber og sælger at finde hinanden på en nem måde.

Grundejerforeningen påtager sig ikke noget ansvar i forbindelsen med formidlingen og ejendomshandelen i øvrigt.

Boligkartoteket administreres af bestyrelsen.